Tweetakt Collectief – Media & Concept

 

Grafisch

Veel tekenen

Media

Alles met pixels

Concept

Goede ideeën


Hey, jij vraagt je vast af wat deze fijne gasten hier aan het doen zijn. Wij maken gave dingen voor nog gavere opdrachtgevers, we noemen ze soms ook wel “klanten”. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan een stel creatieve koppen die termen zoals visie en missie kunnen vertalen naar een creatief concept. Wij geven bedrijven, merken en/of diensten een gezicht, door middel van het vormgeven van verschillende media-uitingen. Wat verstaan wij onder media-uitingen? Media is veel meer dan alleen radio en televisie. Ook deze plek waar jij je nu bevindt is media en het schijnt dat wij daar al veel kaas van gegeten hebben. Wij ontwerpen een logo, verbinden daar een passende uitstraling aan die we vervolgens vertalen naar een tof visitekaartje en doen alles nog eens dunnetjes over op jouw nieuwe website. Vertrouw ons jouw businessplan toe en wij bouwen er een stijl en sfeer omheen wat jou weer een stukje dichterbij jouw doel brengt!

Samenwerken is key!
Maar dat is nog niet alles. Tweetakt Collectief creëert in samenwerking met de jongste talenten van Nederland. Het Collectief bestaat uit divers ‘student-talent’ dat nog gewoon naar school gaat. We halen de meest gemotiveerde en getalenteerde studenten uit de klas en zetten ze na school aan het werk in een van onze projectgroepen. Deze projectgroepen krijgen vorm vanaf het moment dat jij jouw wensen aan ons voorlegt. De projectleiders fluisteren al jouw wensen door naar de tekentafel, waar onze studenten ijverig aan de slag gaan. Uiteindelijk zetten we een resultaat neer dat niet alleen een bijdrage levert aan het behalen van jouw doelen, maar ook nog eens aan de ontwikkeling van onze studenten, dat moet toch goed voelen?

De geschiedenisboeken in
Een klein stukje geschiedenis kan nooit kwaad. In 2014 is Tweetakt Collectief opgericht door Mick Smorenburg en Pim Beijers, zij waren op dat moment student aan de Hogeschool Utrecht. Onder het toeziend oog van de HU is er een kweekvijver gecreëerd waarbinnen wij, onder begeleiding van ervaren coaches, Tweetakt Collectief konden oprichten. Het doel is altijd geweest iets te kunnen betekenen voor de studenten van de toekomst. Wij kwamen er al snel achter dat opleidingen vaak de verbinding met het werkveld missen. Zonde vinden wij, want leren doe je vooral in de praktijk. Helaas neemt een werkgever studenten niet aan zonder diploma en zijn de bijbaantjes ook niet bepaald relevant. Hiervoor moest een oplossing komen en wij denken deze gevonden te hebben met het Tweetakt Collectief.

Investeren in de toekomst van nu!
Investeren in de toekomst van nu dat is ons motto! Mooier dan dit kunnen we het voor onze studenten niet maken. Wij plukken ze weg uit de tergende horeca of de saaie paden van de supermarkt en laten ze doen waar ze goed in (willen) zijn. Werken aan toffe projecten en zichzelf ontwikkelen. Zo bouwen ze een professioneel portfolio op, breiden ze hun professioneel- maar ook persoonlijk netwerk uit, leren ze om te gaan met problemen uit de praktijk en dit allemaal vergoed in vorm van harde knaken. En als klapper op de vuurpijl maakt dit alles ze natuurlijk véél aantrekkelijker op de arbeidsmarkt en dat vinden wij helemaal hartstikke mooi!

Samenwerken?
Wij kunnen jou een jong en dynamisch team van professionals en jong talent bieden, die jouw zaak net zo serieus nemen als dat andere grafische bureau. Met ons collectief kunnen we een sterrenteam samenstellen wat zorgt voor een gezonde portie frisse wind door de tent. Even anders denken en opzij met het conventionele.


 

Bekijk hier onze waanzinnige creaties!Grijp je kans